مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند برای زمین در روستایی واقع در اصفهان

با سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب داری زمینی زراعی به متراژ 1500 م م میباشم که ارثیه پدری است. زمین دارای 100 م م بنای نیمه کاره بوده که دارای مجوز می باشد. برای دریافت سند طبق مراجعه ای که به بنیاد مسکن داشتم بمن اعلام شد که باید دور زمینم دیوار بکشم. سوال من اینه که چرا با وجود ممنوعیت دیوار کشی دور زمین زراعی، اداره مربوطه من رو مستلزم اجرای دیوار کشی کرده است. با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بعلت وجود مجوز ساخت بنای قبلی باشد به مجوز قبلی تان توجه کنید