مشاوره حقوقی رایگان - جا زدن راننده

سلام
من در سال 82با تراکتور تصادف کردم و راکب موتور سیکلت مصدوم شد ومن هم بازداشت شدم.ولی گواهینامه نداشتم کارفرمای شرکت شخص دیگری جایگزین کرد.ولی پاسگاه اون محل قبول نکرد وهردو نفر رو به دادگاه معرفی کرد.ولی در دادگاه اون شخص چون 500هزار تومان گرفته بود اقرار کرد که خودش راننده بوده ومن هیچ نقشی در تصادف نداشتم ودادگاه من رو تبرعه کرد.ولی بعداز گذشت 15سال حسابهایم مسدود شد بعد که رفتم علت رو جویا بشم فهمیدم که چون تراکتور بیمه اش تموم شده بوده وشخص دوم باید دیه رو پرداخت میکرده.گفته که من راننده نبودم ومشخصات من رو داده. والان محکوم به پرداخت دیه شدم.به نظر شما باید چکار کنم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی بهذسبب پیچیدگی این چرخش مسوولیت باید مدارک شما از جمله کلیه دادنامه ها مطالعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق رای دادگاه محترم اقدام نماییدجوانی در شهر مورد نظر وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است وکیل بگیرید تا با بررسی تمامی اسناد و مدارک راهکار مناسب ارایه کند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.