مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79

بنده به مدت 5 سال در دادگستری استان ..... مشغول به کار بودم که به علت درگیر شدن در یک پرونده کیفری به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع با احکام صادره از هسته گزینش ...... و قوه قضائیه قبل از صدور حکم قضایی از کار بیکار شدم در صورتی که در پرونده فوق ذکر قرار منع تعقیب بنده در شعبه دادستانی شهرستان ..... صادر شد که بنده به دیوان عدالت اداری جهت بازگشت به کار شکایت کردم ولی با توجه به مدارک و مستندات بنده اعم از حکم قرار منع تعقیب ، استشهادیه محلی ، استشهادیه پیش نماز و هیئت امنای مسجد ، گواهی حسینیه محله ، لوح تقدیرهای صادره از طرف معاونت مالی پشتیبانی دادگستری ...... و نیز لوح تقدیر از اومور فرهنگی قوه قضائیه در خصوص مسابقات قرآن در خانه و ... که همگی مبین التزام اینجانب به احکام شرعی بود در پرونده قرار دادم که نسبت به درخواست اینجانب نه در شعبه بدوی (شعبه 44) و نه در شعبه 26 تجدید نظر دیوان عدالت اداری که هسته محترم گزینش در قبال تجدید نظر خواهی بنده هیچگونه لایحه جوابیه ای نیز ندادند ترتیب اثری داده نشد گویا هسته گزینش محترم قوه قضائیه در شبعه بدوی به برگه ای در پرونده بنده که در آن اعتراف به اخذ مال بوده استناد نموده اند که به خداوند لاشریک قسم ولله بنده از ترس تهدید به بازداشت موقت و زندان آنها را بیان نمودم چون پرونده بنده در ابتدا تحقیقات به وسیله رئیس دادگاه .... که خود شاکی پرونده و گزارش دهنده بود پیگیری و تکمیل شد که با برسی ها و پیگیری های دادستان محترم دادسرای شهرستان ..... معلوم و نمایان شد که بنده هیچگونه مال یا مبلغی دال بر اخذ رشوه نداشته ام که هرچه در شعب بدوی و تجدید نظر این موضوع را بیان نمودم هیچ توجهی ننمودند حال با این تفاسیر امکان قبول کردن درخواست ماده 79 اینجانب امکان دارد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا خوئتان بیان فرمودید اقرار بر اخذ مال دارید از طرفی فرمودید حکم بر برائتتان صادر شده و نیز فرمودید دادستانی و غیره نیز بدین امر وقوف کامل دارند. ولی چنانچه مستحضرید پیروی از ارا صادره مدنظر قرار داده میشود و به تبع ارا قطعی مزبور به کار گماشته یا اخراجتان نهایی میشود