مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری

با سلام. پس از درخواست ماده 79، پیامک ‌آمده که به دلیل عدم مغایرت مبین با قانون، پرونده رد یا مختومه گشته. حالا چی کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

درخواست شما به جهت عدم مغایرت مبین با قانون رد گردید عدم مغایرت مبین با قانون عدم مغایرت با مبین رد گردید درخواست اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری دیوان عدالت اداری ماده 79