مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نظامی

سلام
من سرباز هستم ، که تقریبا چهار ماه پیش با خودرو نظامی تصادف کردم و مقصر هم بودم . ماشین هم بیمه بدنه دارد و هم بیمه شخص ثالث.
ماشین مقابل تعمیر شد و بیمه هم هزینه رو پرداخت کرد. حالا بعد این مدت من میخوام برم دادسرای نظامی در خصوص ماشین نظامی چون خسارت وارد شده به ماشین نظامی بالای 100 میلیون تومان برآورد شده است.
کمیسیون خسارت خود یگان ، گفتن 20درصد خسارت رو من باید پرداخت کنم و 80 درصد رو بیمه و از طرفی هنوز دادگاه برگزار نشده و رای هم صادر نشده .
لطفا من رو راهنمایی کنید که چی کار کنم ؟ آیا امکانش هست که دادگاه درصد کمتری برای من در نظر بگیرد؟ یا با مسئول کمیسیون صحبت کنم تا درصد کمتری رو برای من در نظر بگیرند؟
یگان میگه ماشین رو ببر درستش کن و فاکتور ها رو بیار تا اون 80 درصد خسارت رو بیمه به تو پرداخت کنه و من هم پولی ندارم که بخواهم بروم خودرو را تعمیر کنم.

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بهتر است منتظر تصمیم دادگاه بمانید. ترجیحا با رئیس کمیسیون ملاقات کنید و شرایط را توضيح دهید. اگر رای ٢٠% خسارت پرداختی از سوی شما صادر شد میتوانید اعتراض کنید. برای راهنمایی بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید.