مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام.
من سال ها پیش با دختری ارتباط داشتم نزدیک 10 سال پیش البته ارتباط دوستی نه بیشتر بعد از مدت ها ازدواج کرد دیگر از اون موقع اصلا باهاش ارتباط نداشتم.
اخیرا پیام داده بود من هم بهش خلاصه گفتم نمیخوام به من پیام بدهی بعد شوهرش فهمیده شکایت کرده که من مزاحم خانواده اش میشوم!
خودش هم تو استان دیگر هست.
الان من باید چی کار کنم؟
قاضی طرف من رو میگیرد یا باید پاشم بروم دادگاه استان دیگر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید میزان ایجاد مزاحمت و روش آن چگونه بوده است یه صرف یک پیام بنظر ایجاد مزاحمت واقع نشت