مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

باسلام و عرض ادب باستخضار میرساند اینجانب اسفند 1394 از سایپا یک خودرو تیبا اقساطی درخواست کردم اما بدلیل اینکه چک برگشتی داشتم بناچار خودرو را بنام همسرم زدم چکهای سایپا رو از کسی گرفتم اما تمام واریزیها از حساب بنده هست درخواست از سایپا بنام خودمه آیا با این تفاسیر میتوانم خودرو را استرداد نمایم و اینکه شرایط رجوع از هبه را لطفا بیان کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر هبه بوده قابل رجوع است با وجود عین موهوبه قابل رجوع است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به قرارداد شما و تعهدات فی مابین دارد در این بین مشخص نیست که طبق چه عقدی شما ماشین را داده‌اید؟ ادعای مالکیت می‌کنید سپس حرف از هبه می‌زنید سوال واضح نیست بهتر است تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به همسرتان هبه کرده‌اید میتوانید با شرایطی رجوع کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شرایط رجوع از هبه به شرح زیر است:
مال موهوبه، از بین نرفته باشدو مالکیت آن به دیگری منتقل نشده باشد.
متهب ( گیرنده هبه ) پدر، مادر یا اولاد واهب نباشد.
هبه، از نوع هبه معوض نبوده یا در صورتی که معوض بوده، عوض هبه گرفته نشده باشد.
در مال هبه شده، هیچ تغییری، حاصل نشده باشد.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شرایط رجوع از هبه موضوع تخصصی می‌باشد که نیاز به بررسی مدارک و مشاوره خاص دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های تأمین خواسته، اثبات عقد هبه و رجوع از هبه به استناد مدارک دال بر عدم امکان به نام زدن خودرو به نام خویش و فیش‌های واریزی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه یا بخشش بوده میتوانید استرداد آنرا بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. نمی توانید هبه را اثبات نمایید مگر اینکه زوجه قبول کند.