مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام وقت بخیر
بنده در سال 97 بابت 4 فقره چک که جمعا حدود دومیلیارد صد میلیون تومان میشد تامین خواسته زدم و سهام شرکت رو توقیف کردم.بلافاصله با طرح دعوی حکم قطعی اصل خواسته به علاوه خسارات تاخیر و دادرسی رو گرفتم.الان در مرحله مزایده ایا اصل تامین خواسته رو لحاظ میکنن یا بروز میشه؟قابل ذکر است مبلغ بروز حدود 19 میلیارد میشه و سهام فوق حدود 30 میلیارد ارزش داره
سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مبلغ اصلی چک ملاک عمل است و خسارت از این باب متصور نیست مگر اینکه ضمن صدور حکم رای بر وصول خسارت نیز صادر شده باشد و در خصوص خسارت می‌بایست در همان شعبه چک مطالبه خسارت از زمان سررسید چک مطرح نمایید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر حکم قطعی و در رای خسارت تاخیر تا زمان اجرای حکم تعین شده باشد تاخیر تادیه بروز محاسبه خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به مبلغی که حکم قطعی صادر شده اجراییه صادر خواهد شد
و مزایده انجام می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در ردیف خواسته به مطالبه خسارت تأخیر تأدیه اشاره شده باشد مبلغ به نرخ روز به شما پرداخت خواهد شد در غیر اینصورت نیاز است که دادخواست جداگانه به خواسته مطالبه خسارت تأخیر تأدیه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام میزان طلب شما اعم از تاخیر تادیه و خسارت دادرسی و طلب اصلی مجموعا به روز میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام مبلغ خواسته بانضمام خسارت دیرکرد