مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

باسلام
ایا میتوان بابت یک چک دوبار تامین خواسته مطرح کرد؟
در خصوص یک چک دارنده یک بار تامین خواسته مطرح کرد ارجاع شد به شعبه ای و چندروز بعد همان تامین خواسته رو باهمان دلایل قبلی مطرح کرده رفته شعبه دیگر
حال سوال اینست که ایا تامین خواسته دومی باطله؟ و اینکه اگر قرار بر تجمیع باشد به شعبه ای که اولین تامین خواسته ارجاع شده می رود؟ و اگر رفت هردو تامین قابل اجراست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با یک چک نمی توان دو بار درخواست تامین خواسته نمود وباید به شعبه مربوطه اطلاع رسانی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمیتواند دو بار تامین خواسته بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر نمیتواند دو بار تامین خواسته بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در مورد یک موضوع نمی توان دو تامین خواسته مطرح کرد شما به شعبه دوم اعلام نمایید که همین پرونده در شعبه دیگر در حال رسیدگی است تا هر دو پرونده به شعبه اول ارسال بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دوبار تامین خواسته قابل قبول نیست شما به شعبه دوم اطلاع دهید