مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته چک

با سلام آیا برای تامین خواسته چک بدون پرداخت خسارت احتمالی لازم است چک ظرف 15 روز از زمان تاریخ چک برگشت شود یا خیر؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

علیه صادرکننده چک خیر اما ظهرنویسان مقید به رعایت مهلت میباشد

نسیم صبور

نسیم صبور :

خیر در بحث تامین خواسته طبق مقررات ایین دادرسی مدنی مقید به زمان نیست . چنانچه بخواهید از مزایای سند تجاری استفاده کنید نسبت به ظهر نویس میبایست مواعد رعایت شود .

یک وکیل

سلام. خیر نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نیست