مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با عرص سلام و خسته نباشید، من هفته ی گذشته با یک دستگاه تیوتا مدل 2017 تصادف کردم، مقصر بودم و زنگ نزدیم افسر
گواهی نامه و کارت ماشین من رو گرفتن تا کار های بیمه انجام بشه
بعد از اینکه تعیین خسارت سیار اومد و گفت خرجی که ماشین برداشته 26 میلیون تومان هست، ولی مبلغی که بیمه قراره بده 12 میلیون تومان هست. حالا ایشون میگن اختلاف هزینه رو برای تعمیر من باید بدم
گواهی نامه ی من رو هم از همون موقع پیش خودشون نگه داشتن تا من تسویه حساب کنم
بعد هم با لحن تهدید آمیز گفتن که توی اون تصادف مهره های کمر دختر من آسیب دیده(تصادف اونقدری آروم بود که ماشین من اصلا آسیب ندید)
ممنون میشم راهنمایی کنید که من میتونم اقدام قضایی علیه ایشون انجام بدم یا حق با ایشونه از نظر قانونی