مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دادرسی در تصادف

سلام
بنده تصادف کردم طرف مقصر صدرصد اعلام شد
برای دریافت خسارت از طریق شورای حل اختلاف در خواست تامین دلیل کردم مبلغ خسارت 340 میلیون اعلام شده و مبلغ صد میلیون سقف مالی صد میلیون به من پرداخت شده برای 240 میلیون الباقی طرف پرداخت نمیکند و گفتن باید شکایت کنم از دادگاه
میتونم هزینه دادرسی و وکیل و پارکینگ و کارشناسی تاالان هم ضمیمه کنم برای مطالبه خسارت؟ اگر اعسارش تایید بشود و قسطی بشود به اصل پول برای قسط بندی کردنش سودی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانیدمبالغی را که پرداخت کردی دریافت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قانونا بله میتونید ولی چون طبق کع تعرفه محاسبه میشود عملا چیز زیادی به شما تعلق نمیگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از تاریخ قطعی شدن حکم، خسارت تاخیر به آن تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست بدهید و کلیه خسارت خود را مطالبه کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله کلیه هزینه ها را میتوانید مطالبه
کنید

یک وکیل

سلام وقت بخییر یکی از شرایط خسارت تاخیر تادیه تمکن مالی محکوم علیه است

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با طرح دعوي مطالبه خسارت‌ ، شما محق به دريافت خسارات دادرسی و حق الوکاله وکیل مطابق تعرفه قانونی خواهید بود .
در صورت صدور حکم اعسار ، خسارت تاخیر تادیه منتفی خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو و سایر خسارات را مطالبه نمایید
اگر در موعد مقرر اقساط پرداخت گردد خیر

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

بله شما تمام هزینه ها میتوانید مطالبه کنید.. خیر بعد اعسار سودی تعلق نمیگیره

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
در دادخواست مطالبه خسارت همه خساراتها را به عنوان خواسته بیارین خسارت مستقیم ناشی از تعویض و تعمیرات قطعات و افت قیمت خودرو با جلب نظر کارشناس ،هزینه های دادرسی،حق الوکاله و ...
در صورت تایید اعسار و پرداخت قسطی، برای اصل پول خسارت تاخیر تادیه یا به قول شما سود نداریم ولی اگر اقساط را به موقع نداد بعداً می تونین درخواست تاخیر تادیه بابت عدم ورداخت اقساط بدین

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

باید از دادگاه مطالبه وجه به جهت خسارت کنید و محکوم به کل خسارت و هزینه ها میشوند اگر حکم تقسیط صادر شود دیگر سودی تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله
پس از قطعی شدن اعسار خیر صرفا در صورت عدم پرداخت اقساط به اقساط خسارت تاخیر تعلق میگیرد