مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام و درود
بنده 9سال هست در مغازه قنادی ک شخصی میباشد کار میکنم ک هر 9سال را حقوق کمتر از اداره کار به من داده شده ک اخرین دریافتی در سال1402،،،،،/2/500/000تومان کمتر بوده و عیدی هم 3تومان داده شده کلا حق و حقوق بنده بیشتر از چیزی ک فکر کنین داده نشده در این زمینه میشه خسارت و موقعه حقوق را به روز دریافت کنم و شکایت کارفرمارا انجام دهم

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما بابت حق و حقوق پرداخت حقوق کمتر از قانون کار مطالبه حقوق کارگر کارفرما