مشاوره حقوقی رایگان - تهمت محکوم علیه

باسلام،بنده یه پرونده حقوقی با شخصی داشتم که به عنوان خواهان رای به نفعم صادر شد و به اجرا هم دراومد،امروز که این شخص مبلغ محکوم به رو واریز کرد بابنده تماس گرفت و گفت دوتا گوشی خانمم پیشتونه تا سر برج صبر میکنم و الا مثل خودتون رفتار میکنم فیلم دوربین مداربسته که به زنم حمله کردید رو دارم،درصورتی که بنده نه گوشی خانمش پیشمه و نه اینکه به خانمش حمله کردم،لازم به ذکر است روزی هم که شکایت حقوقی ازش کردم پیام داده که هنوز باهاتون کار دارم بزار بیام دادگاه باید به جرم آدم ربایی بندازمت زندان،درجلسه رسیدگی پرونده حقوقی نیز چندبار اعلام کردن که اینا منو دزدیدن،آیا باتوجه به پیام هایی که داده بنده میتونم به استناد بهشون ازش به جرم تهمت شکایت کنم چون من نه گوشیشونو بردم نه اینکه به خانمش حمله کردم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

در درجه اول اهمیتی ندهید
اگر نه که تهمت و مزاحمت شکایت کنید و مستندات خود را به دادگاه ارائه دهید.مشاوره قبل از اقدام را توصیه میکنم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نتیجه نخواهید گرفت
از بابت جرم افترا ، باید سؤنیت ایشان احراز و اثبات گردد
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با عنوان تهمت و افترا میتوانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اسناد اشاره شده در متن سؤال به نظر می‌رسد که شکایت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.