مشاوره حقوقی رایگان - زندانی

سلام وقتتون بخیر. من از یه دزدی سفته داشتم که بعد از 2 سال تمام بلاخره تونستم جلبش کنم و الان زندانه و تا جایی که میدونم وثیقه ای که براش مشخص کردن رو نتونسته اوکی کنه، میخواستم بدونم تکلیف من چیه ؟ و چه راهکاری دارین که بتونم تحت فشار قرارش بدم که پول مارو برگردونه با اینکه میدونم خانوادگی دارن که برگردونن.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل اقدام و پیگیری است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر دعوای حقوقی مطرح کردید تازمان پرداخت پجه در زندان میماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
‌محکوم علیه در زندان می ماند تا مبلغ محکوم به را پرداخت نماید
یا وثیقه بگذارد
یا دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نهایت تحت فشار قراردادن ایشان زندان است که فرمودید در زندان به سر می برد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بالاتر از زندان فشاری نداریم ، اگر اموالی از مشارالیه سراغ دارید اعلام نمایید تا توقیف گردد البته به جز مستثنیات دین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون خانواده محکوم‌علیه مکلف به پرداخت محکوم‌به نمی‌باشند.
علیهذا تا زمانی که وجوه سفته پرداخت نگردد محکوم‌علیه در زندان باقی خواهد ماند.

یک وکیل

راهکاری جز زندان نیست مگر ارثیه ای از والدین به وی برسد که قابل توقیف است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، بیش از حبس، اهرم فشار دیگری نداریم