مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام 1/5دانگ سند تک برگی از یک واحد خریده ام واحد در تصرف یکی از شرکاء من هست نه سهم من را می‌خرند نه میفروشند
1-آیا میتوانم شریکی که ملک را درتصرف دارد را بیرون کنم؟
2-اگر کرایه بخواهم آیاباید طبق عرف منطقه اجازه بها را بدهد یا نظر کارشناس دادگستری؟؟
3-چون ملک درتصرف آنهاهست قصد خسته کردن من وبا استفاده از زمان میخواهند سهم من را مفت,مفت بخرد (40٪ ارزش سهم من) چکار میتوانم بکنم؟؟
واقعا مستأصل شده ام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور اخراج شریک از ملک مشاعی، دادخواست به خواسته خلع ید ملک مشاعی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
به منظور انحلال شراکت، دادخواست به خواسته دستور فروش ملک مشاعی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با عنف نه
کارشناس
وکیل بگیرید یا وقت مشاوره حضوری یا تلفنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست خلع ید وجود
خواهد داشت
میتوانید اجرت المثل ایام تصرف شریک را مطالبه نمایید و توسط کارشناس رسمی تعیین خواهد شد
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان خلع ید مشاعی وجود دارد
نسبت به افراز اقدام نمایید اگر قابل افراز نباشد و اعتراض واصل نشود
النهایه با تقاضای دستور فروش مال مشاع
می‌توان آن را به مرحله مزایده برد
و آنگاه کل ملک به فروش خواهد رسید...