مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده شرب خمر

سلام وقت بخیر.2 سال پیش یک پرونده مسکرات داشتم ک ن حکمی اجرا شد و همه آنها مثله حد.زندان . تعزیراتی شد و پرونده مختومه شد
الان بخوام برم واسه استخدامی نیروهای نظامی میتونم برم؟
و میخاستم بدونم پرونده بعد از گذشت دوسال خورده ای بسته شده کلا؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک استخدام مقررات یگان مربوطه است . درضمن سوال شما کامل روشن نیست تعزیراتی یعنی چه ؟

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.استخدام درنیروی انتظامی شرایط خاص خودراداردودقیق بررسی وتحقیق واستعلام می کنندوممکن است این پرونده مانع استخدام شماشود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط استخدامی نیروهای نظامی را مورد مطالعه قرار دهید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سوال شما درست بیان نشده رای دادگاه را ارسال نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام از طریق دفاتر خدمات قضائی درخواست سوابق کیفری نمائید پاسخی که برای شما ابلاغ می شود مشخص کننده سجل کیفری شما است .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید شرایط استخدامی ارگان مورد نظر بررسی شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرارگانی ضوابط خاص خودرا ردارد برخی ارگانها مثل نیروی مسلح نیروی انتظامی حساستر هستند وبااستعلام ممکنه برای استخدام مشکل افرین شود.