مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به صاحب سند

سلام چند روزی میشه که موتور سیکلت من توسط کلانتری توقیف شده و به پارکینگ رفته است و همه مدارکش کامل هست برگه سبز ، کارت موتور و یک قولنامه دستی که با فروشنده قبلی داشتم
الان میخواهم بروم موتور رو از پارکینگ در بیارم ولی صاحب اصلی سند نیست باید چی کار کنم؟ لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید صاحب پلاک اقدام کند و یا اینکه وکالت داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از مالک وکالت‌نامه بگیریدیا از طریق دادگاه حکم بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها راه این است که از صاحب سند موتور وکالت داشته باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید در دادگاه اثبات مالکیت نموده و به استناد رای دادگاه موتورسیکلت را ترخیص نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.یاازمالک سندوکالتنامه رسمی بگیریدویادادخواست تنظیم سندرسمی انتقال مطرح کنیدکه سندبنامتان منتقل شودوسپس برای خروج ازپارکینگ اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یا از طریق صاحب پلاک یا به وکالت از صاحب پلاک میتوان موتورسیکلت را از پارکینگ ترخیص نمود‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید از مالک اصلی وکالتنامه اخذ نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک اصلی تقدیم دادگاه نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام در این شرایط لازم است با طرح دعوی علیه کسی که موتور را از او خریداری نموده اید وتمام ایادی که به فروشنده قبل از شما فروخته اند به صورت تسلسل وار تا به صاحب سندبرسد اقدام نماید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشیدد برسدبا خواسته الزام به تنظیم سند اقدام نمائید هرچند فرایند ان طولانی است .