مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت مستثنیات دین

باسلام و عرض احترام‌
خانومم از اجراییه اسناد توقیف موتورم رو گرفته و موتورم‌توقیف شده تمام دارای من همان موتور است که مدلش هم پایین است آیا موتور جزء مستثنیات دین است و رفع توقف میشود یا خیر چند روز زمان میبرد تا رفع توقیف بشه ممنون اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از موتور سیکلت خود کسب درآمد می‌نمائید جزء مستثنیات دین محسوب خواهد شد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر ثابت کنید که موتور وسیله امرار معاش شما و تنها وسیله ای است که با ان کار میکنید و وسیله شغل شماست، می‌تواند جزئی از مستثنیات دین قرار بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مستثنیات دین محسوب نمی شود.
در صورتی مستثنیات دین محسوب می شود که ثابت کنید وسیله امرار معاش شما است .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

جزمستثنیات نیست،مگراینکه اثبات کنید وسیله امرارمعاش است

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
اصولا خیر فقط در صورتی که وسیله امرار معاش شما باشد و بتوانید اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وسیله امرار معاش شما باشد امکان‌پذیر است که رفع توقیف گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر جزو مستثنیات محسوب نمی‌شود مگر اینکه تنها منبع درآمد شما همان موتور باشد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

در صورتی که برای امرار معاش باشه بله در غیر اینصورت نه

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

اگر اعلام کنید از آن امرار معاش میکنید جز مستثنیات محسوب میشه

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. باید اثبات کنید که تنها درآمد شما از کار کردن با موتورسیکلت است.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرثابت کنیدوسیله کسب وکارتان است رفع توقیف می شود.زمان خاصی ندارد شایدحدوداًیکی دوماه