مشاوره حقوقی رایگان - ثبت پیشوند

با سلام و خسته نباشید
میخواستم پیشوند میر به اسمم اضافه کنم
با در نظر داشتن این که فرزند میرزا هم از جانب پدر و هم مادر هستم و پدرم پیشوند میر ندارد
و همچنین قبلا این رو در اطرافیان دیدم که میرزا و یا فرزند میرزا 《میر》 داشته
و در خود سایت هم دیدم که عزیزانی سوال شبیه پرسیدن (که انتساب به سادات نداشتن) و با آنان موافقت شده
خواستم ببینم الان هنوز هم امکانش هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال این موضوع را پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق سامانه سهیم از اداره ثبت احوال تقاضا نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال درخواست دهید تا بر اساس کمیته مربوطه اظهار نظر گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق اداره ثبت احوال پیگیری حضوری بنمائید.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

درخواست خود را از سامانه سهیم ثبت احوال مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. در صورت وجود شرایطی ممکن است.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام هر شخص درطول عمر می تواند فقط یکبار نام کوچک پیشوند پسوند نام خانوادگی را تغییر دهد لذادرخواست کتبی خود را به اداره ثبت احوال محل تقدیم کنید در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه اقدام کنید.
ر اساس ماده 654 قانون مجازات اسلامی، در صورتی که جرم سرقت، در شب رخ داده باشد و سارقان، دو نفر یا بیشتر بوده و یکی از آنها، سلاح ظاهر یا مخفی حمل کند، در صورتی که جرم محاربه بر ایشان صدق نکند، به حکم مجازات جرم سرقت مسلحانه محکوم خواهند شد که عبارت است از حبس از 5 تا 15 سال و شلاق تا 74 ضربه شلا