مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

با سلام خواهر بنده یک مبایعه نامه دارد از پدرم که خودش و پدرم امضا کرده با شهادت مادرم که مغازه از پدرم خریده (البته من به امضای پدرم شک دارم که اصل باشه یا نه ولی متاسفانه اگه ابلاغ به کارشناس بشود با پارتی که دارد قطعا میگن امضای پدرم)چند وقت پیش بدون اطلاع اقدام به فروش مغازه کرده که چون مغازه سند به اسم پدر مرحومم نتونست وثبت گفت میتونی بیا سهم الارث خودت سند تک برگ بگیری آیا خواهر میتونه با توجه به این که من سند گرفتم اقدام به شکایت کند در ضمن پدرم چند سال فوت کرده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به تنظیم سند به نام خودتان اقدام کنید و یا اینکه دا‌دخواست حقوقی مناسب بدهید.
اگر سند بزنید ممکن است خواهرتان طرح دعوی کند که در این صورت در صورت انکار و تردید موضوع به کارشناسی ارجاع می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در مراجع محترم قضایی پارتی بازی جایی نداردادعایی دارید آن را اثبات کنید می‌توانید درخواست کارشناسی یک نفره و یا سه نفره و یا پنج نفره و یا هفت نفره داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر یک از شما نسبت به سهم خودتان بنا به تقسیم قانونی در دادگاه مالک هستید و اجازه هرگونه تصرف و یا انتقالی دارید و مازاد بر آن معامله فضولی بوده و عواقب قانونی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر برای کل ملک ارثی به نام خود سند گرفته‌اید خواهر شما از باب سهم‌الارث خویش می‌تواند شکایت نماید.
اگر نسبت به سهم‌الارث خود سند گرفته‌اید خواهر شما نمی‌تواند شکایتی داشته باشد مشروط بر اینکه مبایعه‌نامه فاقد اعتبار باشد.
علیهذا اگر خواهر مدعی است که ملک را خریداری نموده است بایستی رسید ثمن را ارائه دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خریدار می تواند دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نماید
و شما هم می توانید دفاعیات خود را ارائه نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با ارایه مبایعه نامه و احراز صحت معامله بله میتواند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام موفق ماده 654 قانون مجازات اسلامی، که مقرر می دارد جرم سرقت مسلحانه را تعریف می‌کند. طبق این ماده، هرگاه فردی با حمل یا تهدید با اسلحه، به منظور سرقت یا محاوله سرقت، وارد محلی شود، جرم سرقت مسلحانه را مرتکب شده مجازات ان بر اساس ماده 654 قانون مجازات اسلامی، که مقرر داشته است در صورتی که جرم سرقت، در شب رخ داده باشد و سارقان، دو نفر یا بیشتر بوده و یکی از آنها، سلاح ظاهر یا مخفی حمل کند، در صورتی که جرم محاربه بر ایشان صدق نکند، به حکم مجازات جرم سرقت مسلحانه محکوم خواهند شد که عبارت است از حبس از 5 تا 15 سال و شلاق تا 74 ضربه شلا.
ر اساس ماده 654 قانون مجازات اسلامی، در صورتی که جرم سرقت، در شب رخ داده باشد و سارقان، دو نفر یا بیشتر بوده و یکی از آنها، سلاح ظاهر یا مخفی حمل کند، در صورتی که جرم محاربه بر ایشان صدق نکند، به حکم مجازات جرم سرقت مسلحانه محکوم خواهند شد که عبارت است از حبس از 5 تا 15 سال و شلاق تا 74 ضربه شلا

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام درصورتی که فروش بین خواهرتون و پدرتون صورت گرفته باشه خواهرتون میتونن مغازه را بگیرن