مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

پدرم سال 69 فوت کردن ویکی از برادانم ملک راتصرف کرده وحال کوبیده وهفت طبق کرده وبه هیچکدام ازوراث جوابی نمی دهدوسند147 جدیدا گرفته چه کار بایدبکنیم چون با برادر بزرگتر تبانی کردن ویک قولنامه نوشتن وایشان با همان قولنامه سند147 گرفته تکلیف بقیه وراث چه میشود چه دادخواستی باید بدهیم مدرک همان قولنامه اس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست ابطال سند بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست شکایت نمایید تا تمام شرایط اسناد و مدارک توسط مرجع محترم قضایی بررسی شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام امکان ابطال معامله و اسناد صادره هست

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام شما بهتر است وکیل دادگستری بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک مشاعی بوده است و برادر نمی‌توانست بدون اذن و اجازه سایر وراث دخل و تصرف نماید.
اکنون شما ابتدا گواهی انحصار وراثت را دریافت نمائید.
سپس دادخواست به خواسته ابطال سند را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. در ابتدا باید با داشتن گواهی انحصار وراثت باید دادخواست بطلان معامله پایه و ابطال سند رسمی را مطرح نمایید. سپس برای تقسیم و فروش ترکه دادخواست مطرح نمایید.

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام در حال حاضر و حسب نسخ قانون سابق، صدور سند مالکیت به استناد ماده 147 برای هیچ کس مقدور نیست.اسناد و ادله شما باید بررسی شود تا مشاوره دقیق ارایه شود.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

ابتدا باید منشاء صدور سند را بدانید و پس از آن نسبت ابطال معامله و دیگر اقدامات قانونی تصمیم گیری بشود