مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام...من22سال در شرکت شخصی پرسکاری کار میکنم 2سال سربازی هم که قبل ورود به کار بوده رو خریداری کردم.حالاکه می‌خوام برای بازنشستگی وسختی کار اقدام کنم...متوجه شدم از سال 94عنوان شغلی مارو پرسکاری رد کردن وقبل 94رو کارگرساده...میتونم شکایت کنم وحق خودم وبگیرم؟؟؟ چون صاحب کارمون مارو ترسونده ومیگه اخراجتون میکنم...میگه جریمه قبل 94رو من نمیدم...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست در این خصوص شکایت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید از طریق اداره کار طرح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق اداره کار پیگیری نمائید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

اقدامات پیشنهادی:

جمع آوری مدارک:
لیست بیمه
مدارک خریداری سربازی
لیست مشاغل سخت و زیان آور
هر گونه مدرک و مستند دیگری که سابقه کار شما در مشاغل سخت و زیان آور را اثبات کند.
مشاوره با وکیل: برای بررسی دقیق شرایطتان و راهنمایی در مورد نحوه اقدام برای بازنشستگی پیش از موعد و همچنین پیگیری حقوق قانونی تان در قبال کارفرما، مشاوره با وکیل توصیه می شود.
مرجع ذیصلاح: اداره کار و امور اجتماعی محل کارتان مرجع رسیدگی به شکایات شما در مورد کارفرما و همچنین بررسی شرایطتان برای بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور است.