مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

من در شرکتی کار میکنم که بیمه کامل برای من رد میشود، در شغل دوم هم گفتن باید به صورت پاره وقت برات بیمه رد بشه ایا امکانش هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مانعی ندارد اما بهتر است به یکی از شعبات بیمه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارگزاری بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منع در این خصوص وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر ممکن است.
می توانید از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگرکارفرما در کارگاه اول سقف حقوق و دستمزد را به سازمان ارسال می‌نمایند دیگر لازم نیست در کارگاه دوم حق بیمه بپردازید اما اگر کمتر از سقف حقوق و دستمزد آن سال را در کارگاه اول حق بیمه پرداخت می‌شود پرداخت حق بیمه در کارگاه دوم به نفع شماست

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکانش هست ولی برای شما جهت بازنشستگی تاثیری ندارد و بیمه کامل ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود دو بیمه ممکن است
اما یک سابقه لحاظ خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به اداره بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید کارشناسان مربوطه در اداره مذکور حضور دارند و پاسخگوی شما خواهند بود