مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام من نامزد کردم با نامزدم رابطه مقعدی داشتم ولی میخاد بدونه قبل از اون داشتم یا نه ماما میتونه تشخیص بده ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بهتر است ابتدای زندگی با اعتماد شکل بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متخصص امور زنان می‌تواند این موضوع را تشخیص دهد در صورتی که از قبل انجام نداده‌اید نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل تشخیص نیست.
می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر قابل تشخیص نیست اگر زمان زیادی گذشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به سطح آگاهی ماما دارد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.درصورتی که دفعات رابطه بانامزدتان زیادنبوده باشدبله قابل تشخیص است.پزشک می توانددفعات زیادیاکم راتشخیص دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع از طریق پزشک متخصص قابل تشخیص می‌باشد.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از پزشک متخصص بپرسید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

تشخیص رابطه مقعدی در پزشکی قانونی ::::

رابطه جنسی مقعدی اثرات مخربی روی عظلات داخلی و خارجی مقعد میگذارد. تشخیص رابطه جنسی از پشت بستگی به دفعات دخول و میزان آسیب وارده دارد.

همچنین بستگی دارد به مدت زمانی که از انجام رابطه گذشته.

زنانی که مورد تجاوز قرار میگیرند در مدت زمان کمتر از 72 ساعت به پزشکی قانونی مراجعه کنند مطلوب تر است.