مشاوره حقوقی رایگان - پسر هستم

سلام من الان 18 ساله هستم و یبار 11 سال پیش و یبار هم 12 سال پیش بهم تجاوز شد
الان بعد گذشت 12 سال خواستم بدونم توی این معاینه ها معلوم میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به این چند سال گذشته است و دخول نیز زیاد تکرار نشده قابل تشخیص نیست.
توجه داشته باشید در زنان استخدام سربازی و ازدواج و حتی استخدام برخی ارگانهای نظامی مقعد معاینه نمی شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
جای نگرانی نیست برای شما

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله و اینکه چه معاینه ای انجام شود وعلت آن چه باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعید است بهتر است نظر پزشک را جویا شوید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که پارگی در مقعد ایجاد نشده باشد خیر قابل تشخیص نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پاسخ منفی است

نگران نباشید