مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

من پسری 23ساله هستم می‌خواهم برای خودم مستقل زندگی کنم و از خانوادم جدا شوم به علت اینکه با دختری از اتباع افغانستان میخواستم ازدواج کنم اما به دلیل مخالفت خانواده هامون منصرف شدیم و میخواهم با دختره مستقل کنار هم زندگی کنیم میشود راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است
منع قانونی ندارد
اما حتی المقدور کانون خانواده را رها نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از زمانی که به سن 18 سال رسیده اید رشید محسوب می‌شوید و می‌توانید مستقل زندگی نمایید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

شما در سنی هستید که اختیار تعیین محل زندگی با خودتان است و خانواده قانونا نمی تواند مانع گردد.اما ترک خانواده به خاطر دختری افغان،دور از عقل و انصاف و عاطفه است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

این استقلال و کنار هم بودن جرم است و در صورتی که یافت شوید علاوه بر شلاق زندان خواهید شد در صورتی که تعرض جنسی نیز داشته باشید علاوه بر پرداخت ارش البکاره، اجرت المثل مهریه وی(313سکه طلا) که حدود 12 میلیارد تومان می‌شود به عهده شماست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام مستقل شدن شما که ایرادی ندارد اما حتما عقدنکاح را جاری کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مشکلی از بابت مستقل شدن شما وجود ندارد اما اگر منظور شما زندگی در کنار هم بدون جاری شدن صیغه عقد دایم یا موقت است از لحاظ قوانین ایران جرم است.
در ضمن حتماً به واکنش خانواده همستران هم توجه داشته باشید معمولاً اتباع افغانستان به دلایل مذهبی به راحتی با این موضوع کنار نخواهند آمد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید مستقل زندگی کنید و مانعی ندارد.
اگر بدون عقد نکاح دائم یا موقت زندگی کنید از نظر قوانین ایران جرم است و مجازات می شوید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توانید با عقد نکاح مستقل شوید اما به خانواده تان پشت ننمایید و با رفق و مدارا پیش روید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما خود بدون خانواده میتوانید زندگی کنید ولی زندگی کردن با دختری که محرمیت ندارید رابطه نامشروع محسوب میشود و جرم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با دختر مورد نظر خود بدون علقه زوجیت زندگی نمودن جرم است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود شرعاً و قانوناً رابطه زوجیت خود را برقرار نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما بالغ و عاقل و مختار هستید و با توجه به سن خود مختار در اداره کلیه امور خود هستید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری یا تلفنی مشورت بگیرید بیشتر باید توضیح دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر وسع مالی این کار را دارید ی‌توانید از خانواده جدا شوید اما اگر به طور مستقل با آن دختر زندگی را آغاز کنید بدون ثبت ازدواج دائم ممکن است با جرم رابطه نامشروع تحت تعقیب قرار بگیرید