مشاوره حقوقی رایگان - فنس کشی دور زمین

با سلام بنده یک زمین کشاورزی در استان مرکزی شهرستان شازند به متراژ 1000متر مربع دارم که قرار است در آن استخر بزنم و درخت بکارم. آیا میتوانم دور زمینم فنس کشی کنم و یک خانه حالت انباری و سرویس بهداشتی احداث کنم؟ آیا این کار خلاف نیست؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام بدون مجوز نباید اقدامی کنید وگرنه بجرم تغییرکاربری محکوم به پرداخت جریمه و قلع قمع بنا میشوید