مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه اجرای احکام

سلام بنده حکم استرداد خودرو 207رو از دادگاه گرفتم و اجراییه آن از سوی اجرای احکام صادر شده ولی متاسفانه هر دفعه وقت نظارت باطل میشود و به چندین ماه بعد موکول میشود سند ماشین به اسم خودم هست ولی فقط توقیف سیستمی شده از طرف ناجا و البته چون پرونده ها اختلاف نظر بین بازپرس پرونده و دادستان هست ممکنه به همین دلیل باشد که حکم اجرا نمیشود؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد و اجرایی صادر شده باشد می‌بایست اجرا شود آن موردی که شما می‌فرمایید یعنی پرونده قطعیت پیدا نکرده یا شاید دلیل دیگری داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر اختلاف نظر قابل حل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوب است که از طریق شعبه پیگیری حضوری بنمائید.