مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم اجرای احکام

سلام
من یک واحد به شخصی حدود 3 سال پیش اجاره دادم بعد مشخص شد سارق بوده و به زندان افتاده بطور قانونی با اتمام قرارداد خانه را تحویل گرفتم
با رسید و اثر انگشت مقداری از لوازم که به درد نمی خوره و شاید دزدی باشد در خانه مانده و هرچی تماس میگیریم نمیاد ببره
ما حکم تخلیه گرفتیم تا به مراجع ذیصلاح یا انبار دولت تحویل گردد اما هیچ انباری حتی با حکم قضایی دادگاه تحویل نمی گیرد
لطفا راه حل قانونی راهنمایی کنید
ایا سایت اینترنتی هست بتونم اینترنتی درخواست بدم
تشکر

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام شما به اجرای احکام مراجعه وتقاضای حافظ اموال کنین وسایل راطی صورتجلسه تحویل ایشان بدهید