مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند ملک از سازنده

سند در نزد شخص دیگری ( مشارکت در ساخت ) بوده و با شکایت کیفری ( خیانت در امانت ) موفق به گرفتن سند نشدیم و لازم به ذکر است که مدت قرارداد سپری شده است و سازنده قادر به ایفای تعهد نمی باشد. اظهارنامه ارسال شده است . برای گرفتن سند ملک از سازنده چکار کنیم؟ لازم به ذکر است پس از حدود سه سال کار بر روی ملک انجام نشده است. آیا قرارداد با توجه به زمان دار بودن خود به خود فسخ نمی شود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
قرارداد خود به خود فسخ نمی‌شود
مگر اینکه دلیل قانونی وجود داشته باشد یا در قرارداد وجه الاتزام یا مواردی برای فسخ در نظر گرفته شده باشد