مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم کیفری در تجدید نظر

بنام پرودگار
اینجانب به جرم کلاهبرداری به صورت کیفری محکوم به 6 ماه حبس و رد مال شدم .
تجدید نظر هم رای قبلی را تایید کرده .
ابلاغیه اومده که رای قطعی هست .

من هیچکدوم از جلسات را نتونستم حضورا بروم و اتهاماتی که به من وارد شده تماما کذب و ناصواب و سختگیرانه هست .

لایحه ای هم که نوشتم ظاهرا فایده نداشته و معتقدم قاضی به واسطه عدم حضورم سختگیرانه حکم داده .

آیا راهی هست که بتونم مجدد تجدید نظر خواهی کنم یا از حق خودم دفاعی کنم ؟

سر هیچی و به سادگی هرچه تمام محکوم شدم ...

خواهش میکنم هرکار و هر کمکی میشه ازم دریغ نکنید
من یک جوان تحصیلکرده هستم با بچه کوچیک و پدر و مادر مریض که نگهداری میکنم ازشون .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان تجدید نظرخواهی مجدد وجود ندارد اما اگر دلایلی دال بر بی‌گناهی خود دارید می‌توانیددیوان عالی کشور اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجراء پیدا نموده است.
پیشنهاد بر این است که در مرحله اجراء از نهادهای ارفاقی پیش‌بینی شده در قانون مجازات اسلامی استفاده نمائید.