مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه به دو نفر

سلام وقت شما بخیر
پدر شوهر من یه خونه داره که چند وقت پیش اجاره داده و الان توی اون خونه مستاجر سکونت داره
برای شکایت تمکین که شوهرم انجام داده برای اینکه توی دادگاه بگه خونه داره
پدرشوهرم همون خونه رو اجاره نامه نوشته به اسم شوهرم
الان هم با مستاجر هماهنگ کردن هر وقت کارشناس برای بازدید خونه میره
مستاجر یکی دو ساعت از خونه میره بیرون تا شوهرم خونه رو‌به کارشناس نشون بده یعنی حتی وسایل ماله شوهرم نیست

الان من چیکار میتونم بکنم؟
دوبار کارشناس داره میره خونه رو تایید میکنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به منزل مسکونی مراجعه نمایید و در صورتی که مستاجر وارد شد و تقاضا کرد که شما منزل را تخلیه کنید با پلیس 110 تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که محرز شود ملک اجاره‌ای و وسایل متعلق به همسر شماست شما ملزم به تمکین هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید همین صحبت ها را به کارشناس و دادگاه اعلام کنید و از دادگاه درخواست تحقیق محلی بدهید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

با کارشناس درمیان بگذارید
درخواست تحقیق محلی هم ممکن است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از دادگاه درخواست صدور قرار تحقیق محلی نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید این موضوع را به کارشناس و دادگاه اعلام تا تحقیق شود و تایید نگردد
مستند و مستدل از خویش دفاع کنید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
یه راهش اینه شما تشریف ببرین همون خونه زندگی کنین،اگه این طور که می فرمایید باشه مستاجر مانع حضور شما میشه،به پلیس زنگ بزنین که اینها مانع ورود شما به منزل میشن بعد صورتجلسه را بدین دادگاه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با کارشناس در میان بگذارید

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
استشهادیه محلی مبنی بر اثبات ادعای خود به دادگاه ارائه دهید تا دادگاه اقدام مقتضی انجام دهد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام وارد منزل شوید واگر مخالفت شد به صد ده تماس بگیرید