مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

سلام . همسر بنده سه سال خارج از ایران زندگی میکنه، منتهی در رفت و آمد هست و طی رفت و آمد به منزل پدری اش در تهران میرود بنده در شهرستان سکونت دارم ، الان بنده بعد از سه سال درخواست نفقه دادم و ایشون با ارائه یه اجاره نامه از یکی از طبقات آپارتمان پدرش درخواست تمکین ، وقتی ایشون ایران نیست من چرا باید شهر و خانواده محل سکونت خودمو ترک کنم و به منزلی که ایشان معرفی کرده بروم ؟ چجوری میتونم درخواست واخواهی صادر کنم ، امیدی به رد رای هست؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی واخواهی نموده و دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر در عقدنامه اجازه انتخاب شهر جهت سکونت به شما داده شده است میتوانید اعتراض نمایید اما در غیر این صورت موظف به تمکین می باشد البته ایران نیز عرض کنید که چون این واحد در منزل پدر می باشد می توان به آن اعتراض نمود و در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست نمایید که از وزارت امور خارجه استعلام گردد

و در جلسه دادگاه اعلام نمایید که حاضر به تمکین هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور را طی یک اظهارنامه به ایشان ارسال و در دادگاه اظهارنامه را ارائه و شاهد ببرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید
اگر مدارکی دارید که خارج از کشور زندگی میکند ارائه دهید و اگر مدارکی ندارید می توانید درخواست بدهید تا از اداره گذرنامه استعلام گردد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه در مقابل تمکین است و تمکین اعم از خاص و عام است اگر خانه ای را معرفی کرده بدون اذن همسر نباید ترک شود.با این‌حال نیاز به توضیح بیشتر است در این ارتباط که غیبت ایشان به چه میزان است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینا را به دادگاه بگید دادخواست او را رد می کنند