مشاوره حقوقی رایگان - تقصیر مشترک مالک خودرو و راننده متوفی

با سلام . در سانحه ای کامیون که در حال تعیین وزن رو باسکول قرار داشت و راننده و مالک هر دو نزدیک خودرو بودند ، ناگهان ترمز دستی عمل ننموده و کامیون به حرکت در می آید و راننده که نزدیک خودرو استقرار داشته به زیر چرخ رفته و در دم فوت می کند . کامیون دارای بیمه شخث ثالث است . نظریه کاردان فنی که براساس آن دادنامه صادر شده به این شرح است : 50 درصد بی مبالاتی مالک کامیون که خودرو دارای نقص ترمز را به حرکت درآورده و 50 درصد بی احتیاطی راننده که در محلی نامناسب و نزدیک خودرو مستقر شده . شرکت بیمه از پرداخت خسارت ناشی از تقصیر مالک سر باز می زند . آیا قانونی است ؟ خسارت راننده چگونه قابل جبران است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است راهنمایی دقیق شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
چون موضوع بیمه اتومبیل است نه راننده آن،بیمه باید همه دیه را پرداخت کنه اگر نه علیه شرکت بیمه دادخواست بدن... ضمنا اگه به هر دلیلی بیمه ملزم به پرداخت نشه،خسارت از محل صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیازمند بررسی مدارک می‌باشد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید