مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عجیب

با سلام
من بعد از اینکه شکایت خود را به دیوان عدالت اداری ارایه کردم وقت نظارت را برای 10 آبان امسال داد و در آبان اعلام کردند که به دلیل انقضا مدت جلسه دادگاه، وقت نظارت بعدی 1400/12/2 تعیین می شود که در کمال ناباوری بعد از دوهفته حکم برای من ارسال شد. در حکم عنوان شده طبق اعلام ارتش چون اینجانب طبق فلان قانون اخراج شده ام و تا کنون هم حکم دادگاهی مبنی بر برائت و منع تعقیب ارایه نداده ام، پس شکایت رد می شود.
اولا طبق قانون مرجع رسیدگی به تخلفات اداری، دیوان عدالت اداری است و من هم با مدارک و مستندات کامل اعلام کرده ام که بنده روحم هم از اخراج تاریخ 1397/1/2 خبر نداشته و نه در جریان کمیسیون مربوطه بوده ام و نه حکم اخراج را اعلام کرده اند که بنده هم بتوانم از خود دفاع کنم. اگر من فروردین 97 اخراج شده ام چرا در اردیبهشت 1400 حقوقم قطع شد و تازه در سال جاری و بعد از پیگیری متوجه اخراج خود شوم آن هم از طریق سامانه پاسخگویی ارتش. من به دیوان عدالت پناه بردم تا طبق قانون و با عدالت حکم صادر کند نه اینکه اعلام کند چون حکم نداری پس شکایت رد؟؟!!
دوما اگر من در فروردین 97 اخراج شده ام و مرتکب جرم فرار از خدمت شده ام چرا طبق قانون تاکنون به مرجع قضایی معرفی نشده ام؟؟!! مگر نه اینکه نظامیان بعد از اخراج در کمیسیون مربوطه باید برای تعیین تکلیف به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی شوند، چرا تاکنون این اتفاق نیفتاده و من چگونه باید رای برائت ارائه دهم؟؟!!
علت این همه مخفی کاری این است که چون تمامی مراحل اخراج بنده غیرقانونی، غیرانسانی و غیرشرعی و بر اساس صحنه سازی بوده است که در گزارش های قبلی مفصل به آنها اشاره کرده ام؛ بنابراین از معرفی من به دادگاه می ترسند، چون همه کسانی که زندگی من و خانواده ام را بدین شکل نابود کرده اند به پای میز محاکمه خواهم کشاند.
از وکلای محترم استدعا دارم به من کمک کنند تا حقوق از دست رفته خود و خانواده ام را استیفا نمایم. سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری تشریف بیارید دفتر وکیل سرهنگ بازنشسته ارتش کشاورز