مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام وقتتون بخیر
من در سال 96یک واحد آپارتمان خریدم
که صاحب آپارتمان گفتن سند هنوز آماده نشده ،در مبایعه نامه بنده پارکینگ با ذکر مشخصات دقیق ذکر شده ولی سازنده آپارتمان 12واحدی، 11واحد پارکینگ داره ،به من گفت با من همکاری کن که ماشین رو تو حیاط که سقف باز هست بزار من تا امسال باهاش راه اومدم ،امکان داره به در سند پارکینگ قید نشه
چون در مبایعه نامه بنده فقط محل دقیق پارکینگ ذکر شد مابقی واحد ها فقط گفته پارکینگ دارند
اگر پارکینگ نداد باید از چه طریقی اقدام کنم .
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورت عدم تحویل پارکینگ، دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی مبنی بر تحویل یک بابت پارکینگ به شرح مبایعه نامه تنظيمي به دادگاه محل ملک تقدیم دارید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید ودر خواست انجام تعهدات قراردادی نمایید