مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اظهارنامه به رئیس بیمارستان

سلام
همسرم بیماری دارد و به عنوان پرستار در بیمارستان شاغل است. برای سلامتی خودش نمیخواهد کار کنه با این حال بر اساس قرارداد کاری باید ادامه بدهد و با استفا موافقت نکردند. من میخواهم طبق اظهارنامه ای به بیمارستان اعلام کنم مسئولیت هر گونه مشکل احتمالی به عهده خود بیمارستان هست. باید مخاطب من در اظهارنامه کی باشد؟ مخاطب حقیقی هست یا حقوقی؟ و اگر با اظهارنامه های معمولی متفاوت هست یا نکته خاصی دارد لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام نیارمند بررسی و دریافت مشاوره هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رئیس بیمارستان به عنوان مسئول بیمارستان بایستی مخاطب واقع شود.