مشاوره حقوقی رایگان - نگهبان شب با قرارداد روز

سلام.
من و 3 نفر از همکارانمون از موقع استخدام نگهبان شب بودیم. و ساعت کاریمون از 6 غروب تا 8 صبح بود. یعنی 14 ساعت. و هر روز کار بودیم هفته ای یک روز استراحت و در ماه دو روز مرخصی
تا سال 98 قرار دادی که با ما میبستند نگهبان شب بود اما ساعت کاری کم میزدن و از سال 98 به بعد تا الان با ما قرارداد روز کاری میبندند.
از شما تقاضا دادم که راهی به ما نشون بدید که ما فقط بتونیم ثابت کنیم شب کاریم و ساعت کار بمونم در روز 14 ساعته
الانم در کار حضور داریم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

برای اثبات شبکاری به بازررس اداره کار خبر دهید بیاد گزارش تهیه کنه و اسامی شمارا بعنوان شبکار ارسال کند به سازمان تامین اجتماعی . 09126398085 کمالی