مشاوره حقوقی رایگان - دختر باکره

من 30سالمه آقایی دو ساله با خانواده من در رفت و آمد هستن به عنوان خواستگار که همه در جریان هستن چند باری هم بیرون رفتیم و با خانواده مسافرت رفتیم این آقا شب یلدا منو تور تفریحی ماشینای کلاسیک بردن نور هتل ....که شبش دندون درد خیلی بدی گرفتم که دندونم آبسه کرده بود اون آقا بهم قرص آب داده خوردم و صبحش متوجه شد م بهم تجاوز کرده بعد کلی گریه گفته آثار زن منی باهم ازدواج می‌کنیم به هیچ کدوم قول قرار ازدواج عمل نکرده 4ماه گذاشته رفته بنده شکایت کردم این آقا میگه من رابطه نداشتم باهات و بکارتمو زده با روح روانم بازی کرده خود کشی کردم عید فطر از پل ...خودمون بندازم پایین به زور آوردنم پایین من میخوام این آقا به تاوان کاراش برسه آیاتی پزشکی قانونی بعد چهار ماه مشخص میشه ایشون بکارت منو زدن منو از خونه انداختن بیرون ابروم رفته برادرم خبر نداره فقط با جواب پزشکی قانونی می‌توانم پدرشو در بیارم باهام ازدواج کنه از پزشکی قانونی خواهش کنم دقیق تشخیص بده که این آقا بکارتمون زده حالا هم فرار کرده پای مرگ زندگی لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید و شکایت خود را پیگیری نمایید
و اگر ادعای شما اثبات گردد مرد به مجازات شلاق محکوم خواهد شد