مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز جنسی

سلام من 16سالمه
یه اقای40ساله بزور به من تجاوز کرده و من ازش شکایت کردم ولی ایشون گردن گرفت ولی من ازش صدا دارم که میگه یه قطره خونی که اومد چیزی نیست و بیا برات میدوزمش
حالا اون اقا به من میگه دوست پسرت این کارو کرده و من با چند تا پسر حرف زدم
و پیام های من را اورده اند
بنظرتون در روند دادگاه و پرونده تاثیر میذاره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صدا دلیل نیست ولی می تواند باعث علم قاضی شود و در رای شما موثر باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیر قابل پیش بینی وبستگی به قاضی دارد که ان صوت برای محرز کند قضیه را یا نه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نتیجه غیر قابل پیش‌بینی است متاسفانه ، اما صدای ضبط شده هم می تواند به عنوان اماره مورد توجه مقام قضایی رسیدگی کننده قرار بگیرد ، بهتر است وکیل بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام این نوع پرونده ها باید با احتیاط بیشتر بررسی شود و نیاز به تماس و توضیحات بیشتر است. با ذکر جزئیات دقیق راهکار حقوقی مناسب با پرونده تان بگیرید. ایشان پیام های افراد دیگر از کجا آورده اند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی را زمینه شکایت کنید و به دادگاه اعلام نمایید می تواند در اثبات پرونده راهگشا باشد.شما را به پزشکی قانونی معرفی می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید با ارائه دلایل اثبات نمایید که تجاوز به عنف بوده و با رضایت شما نبوده است و به صدای ضبط شده استناد نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از مقام قضایی تقاضای تست dna نمایید و صدا را به کارشناس ارجاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

صدای ضبط شده می تواند به علم قاضی کمک کند و دلیل و مدرک محکم و به تنهایی قابل استناد نیست از یک وکیل کمک بگیرید شاید دلیل جدید و دیگری پیدا کردی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده های حساس نیاز به پیگیری دارد و مطالعه پرونده در ابتدا باید صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نمی باشد بستگی به دفاعیات طرفین دارد