مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه حقوق روزانه هنگام تسویه حساب

با سلام
بنده از 16 شهریور سال 98 در شرکتی مشغول به کار شدم ولی بیمه از 1 مهرماه رد شد و کارکرد شهریورماه من بصورت ساعتی محاسبه و پرداخت شد که این حقوق بسیار کمتر از حقوق 16 روز کارکرد من در ماه بود. بنده تا 6 اردیبهشت ماه 99 در آن شرکت مشغول به کار بودم که کارفرما همچنان اصرار دارد که حقوق اردیبهشت ماه نیز بصورت ساعتی محاسبه شود. آیا روش محاسبه حقوق به صورت ساعتی برای درصورتی که قرارداد ساعتی نیست قانونی است؟