مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزند خوانده

من یه دختر 20سالم پدر و مادرم منو تو خیابون پیدا کردن و چون بچه دار نمیشدن پول دادن و اسم منو زدن تو شناسنامه خودشون و با بهزیستی و مراکز قانونی هماهنگ نکردن و سه ساله که به من گفتن ناپدریم 11ساله فوت کرده و من با نامادریم زندگی میکنم و خیلی مشکل داریم و منو ترد میکنن فرزند دیگری هم ندارند میخواستم بدونم تکلیف حق و حقوق من چیه چیزی به من تعلق میگیره اگه شکایت کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام‌.پاسخ مفصل است‌.چنانچه تمایل به ارائه مشاوره حقوقی است می توانید تماس بگیرید