مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از شهر دیگر

سلام. ... از استان سیستان و بلوچستان بنده چند سال پیش مغازه داشتم وچون داخل روستا بودم و از نظر مسافت فاصله زیادی به شهر و عابر بانک داریم داخل روستا پول با گوشی و کامپیوتر جابجا میکردم. در کنار فروش سوپر مارکت و و پول گاو و گوسفند. کشاورزان هر نوع. آدمی می آمد پول میکشید با کارتخوان و من درصدی بر میداشتم. مثلا 1 میلیون اون موقع 10 تا 20 هزار بر میداشتم الان یکی از شیراز زنگ زده میگه پولی سال 1400 برات زدم جابجایی و آدرس من را شیراز داده خودش هم مال شیراز هست و حتی آدرس من را کوچه و خیابان و طبقه اش را زده شیراز. از دادگاه شیراز زنگ زدند که بیا من میگم همچین چیزی نیست و من مال بلوچستان هستم باور نمیکنند فقط احضاریه میفرستند اون جا و نگهبان اون ساختمان شماره ام را داخل پاکت اون جا پیدا کرده الان فرستاده و من ماندم والله چی کار کنم راهی و روشی برام نشان دهید چکار کنم خدا میداند که روحم از اون پول خبر ندارد واون میگه جابجایی زدم اگه زده بود همون موقع زنگ میزد. و من پول را برگشت میدادم ولی من مطمئنم که جابجایی نبوده شاید یکی را پول داده و شماره حساب من زده بوده روی درب. خیلی ها هم مستقیم پول میزدن به حسابم و من جابجاشون میکردم من شک دارم. که شاید کسی حساب من را داده به یکی و اون پول را زده میگه پرینت دارم من هم سال 1400 زیاد پول اومده به حسابم و زدم. الان هم نمیتونم به نتیجه ای برسم الان چی کار کنم. ممنون میشم اگر راهی دارد راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تاریخ مورد نظر ایشان را بپرسید و پرینت حساب خود را هم بگیرید و ببینید اولا در تاریخ ادعایی آیا مبلغی به حساب شما واریز شده یا خیر و اگر واریز شده از سوی چه کسی بوده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا کار پرریسکی انجام داده‌ایدمی‌بایست ابتدا به بانک مراجعه نماییم و پرینت حساب خود را بگیرید تا مشخص شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به مطالعه مدارک و مستندات مرتبط با موضوع می‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما درخواست نمایید تا پرونده یه شهرستان شما با نیابت قضایی ارسال گردد
لایحه تنظیم و ارسال نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است