مشاوره حقوقی رایگان - وارث

سلام خسته نباشین ارث پدری داشتیم زمین کشاورزی 9ورثه هستیم من خودم شهرستان هستم و 8ورثه شهر هستن یک ماه میشه این زمینو برادرام فروختن به من زنگ زدن گفتن زمینو اگ میخوای تو وردار منم گفتم من لازم ندارم اونا همون روز که به من گفتن بعدش فروختن من بعد معامله یک ساعت بد زنگ زدم گفتم من خودم میخوام اونا گفتن دیگه فروختیم سهم تو مونده اگ سهمتو میخوای سهمتو از زمین وردار اگ نمیخوای خریدار پولشو بهت بده منم گفتم من کلا میخوام امضا نکردم. بنظر شما من میتونم معامله را باطل کنم خودم همشو بخرم باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،خیر،شما فقط به مقدار سهم خودتان از معامله را می توانید باطل کنید والبته شما شریک مشاعی خریدار می گردید و با این اوصاف،هیچ خریداری راضی نمی گردد که زمینی که دیگری شریک می باشد بخرد و قطعا معامله را فسخ می کند،

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شرایط شفعه وجود داشته باشد حق شفعه دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به شما زنگ زدند نمی توانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر شرایط شفعه وجود داشته باشد حق شفعه دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود