مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک ورثه ای بدون اجازه وراث

سلام وقت بخیر.پدر همسر من چند ماه پیش فوت شده و مغازه ای داشته که الان مستاجر دارد و اون مستاجر ادعا میکند که با برادر همسرم که آن هم یکی از وراث هست قولنامه شفاهی دارد،با توجه به غیر قانونی بودن اجاره دادن آیا میشود از برادر همسرم شکایت کنیم؟ چگونه میشود مستاجر را بیرون کرد و اجازه ی دوباره اجاره دادن غیر قانونی ملک ورثه ای توسط برادر همسرم را نداد؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنامه بفرستید و شکایت کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان انتقال منافع مال غیر از هر دو آنها شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست مناسب به طرفیت مستاجر و برادر مطرح نمایید
و

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اظهارنامه دهید و بعد شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد