مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک ورثه ای

با سلام و احترام
ملک مسکونی و تجاری داریم. که قسمت تجاری فاقد سند است و جز پلاک ثبتی ملک مسکونی می‌باشد و در شهرداری پرونده دارد.
یکی از وراث بدون رضایت سایر ورثه مغازه را به اجاره داده است.از مستاجر شکایت کنیم یا از ورثه ؟
از کلانتری اقدام کنیم یا از خدمات قضایی. موضوع شکایت انتقال مال غیر است یا تصرف عدوانی ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قدم اول وکیل باید اختیار کرد
ثانیا از هر دو ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید اقدام شکایت نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

انتقال منافع و مال غیر.
از ورثه شکایت کنید مستاجر را به عنوان مطلع احضار کنید.
از دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.
و از همه مهمتر قبل از تمام اقدامات حتما با وکیل متخصص کیفری مشورت و ترجیها شکوائیه را وکیل برایتان تنظیم نماید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از هر دو انتقال منافع مال غیر
موفق باشید .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عمل ورثه فوق عمل فضولیست نه انتقال مال غیر لذا علیه متصرف و ورثه خادی دعوی حقوقی تخلیه ید مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دفتر خدمات قضایی بر علیه هردو شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی به طرفیت مستأجر از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت مستاجر و موجر اقامه نمایید

امکان اقامه دعوی کیفری هم وجود خواهد داشت

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از ورثه باید شکایت کنید و انحصار وراثت هم باید داشته باشید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

شکایت با عنوان انتقال منافع غیر مطرح نمایید