مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در تلگرام

تو شبکه مجازی و تلگرام با یکی آشنا شدم وقتی حالم خوب نبود براش مثل این که چند تا فیلم خصوصی فرستادم بعد آیدی اینستام رو دادم حالا تهدیدم میکند که یا ادامه میدهی یا پخش میکنم بین فالورات فردا میخواهم بروم پلیس فتا ولی خیلی ترسیدم نمیدونم بهشون چی بگم بگویم مست بودم مجازات دارد؟ چی کار کنم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید از وی به جرم تهدید به انتشار فیلم خصوصی شکایت کنید.
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق پلیس فتا شکایت خود را پیگیری کنید و عنوان نکنید که مست بوده‌اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لازم به ذکر است که اگر مستی به علت ارتکاب جرم عمداً بوده است مجازات حد و این مجازات به آن اضافه خواهد شد اما اگر در حالت مستی مرتکب این جرایم شده باشید تحت شرایطی رافع مسئولیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شما مجازاتی نداردقبل از هر اقدامی با بنده تماس بگیرید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام لازم نیست بگویید مست بوده ایدشکایت تهدید نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حتما شکایت کنید و احوال خود را توضیح دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.