مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در فضای مجازی

سلام مدتی دارم تو فضای مجازی تهدید میشم به پخش شدن عکسای و فیلم های خصوصیم و تهدید های دیگه که من میترسم برم بیرون میخواستم بدونم میشه وکیل بگیرم و برای شکایت خودم بیرون نرم؟ و هزینه چقد میشه؟ اسکرین شات و وویس دارم از این اقا و من زیر سن قانونی هستم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل توضیحات بیشتری ارائه دهید یا تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل