مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح به عنوان مطلع

آیا به عنوان مطلع که از من شاکین اولین حضور تو جلسه دادگاه حق بازادشت دارند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کسی که مطلع است را نمی‌توانند بازداشت کنند

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. معمولا تا زمانی که شما را به عنوان مطلع احضار می کنند، جلب نمی شوید، مگر اینکه علیرغم ابلاغ ، حاضر نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما به عنوان مطلع احضار شده‌اید امکان بازداشت وجود نخواهد داشت
باید دوباره به عنوان متهم احضار گردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به تشخیص مقام قضایی و حساسیت پرونده است گاهاً مطلع بعد از چندی از تحقیقات مقدماتی به عنوان متهم جلب خواهد شد